Måndag

Dagarna går så galet snabbt känns som att det bara är måndag och fredag under veckan. Vet inte om de e bra eller dåligt. Sommarn kommer fortare men också mammaledighetens slut.

Hugo blir bara mer och mer alert för var dag som går. Han sover mer på nätterna och mindre på dagarna. Det är oerhört farsinerande att vara delaktig i hans utveckling.

På onsdag kommer min mamma hit och ska vara med oss under dagen. På söndag åker hon och Miasara till Damaskus på semeser och kommer inte hem förens den 12 januari. Under den tiden ska vi ha deras katt här. Det gick bra när hon var här och hälsade på så det borde inte vara några problem.

Vill hälsa på Micke och Agneta snart! Saknar dom massor. Dom bor alldeles för långt bort!

Försöker bestämma hur vi ska göra med Hugos dop också.
Antingen ha de i typ mars och låna gårdshuset hos Daniels mormor eller ha det lite längre fram när man kan vara ute så vi kan vara hemma hos oss. Vi blir ju ganska många som kommer vara med så det blir lite krångligt att vara inne hemma hos oss.
Känns nästan lättare att låna kvartershuset så slipper man allt stök hemma :P

Längtar tills våren är här igen. Vill få klart med vägen mellan oss och grannen och få servitutspengarna. Dom kommer verkligen göra skillnad på kontot och dom kommer behövas om vi ska kunna bygga ut snart.
Kommer bli jättebra! 2 extra sovrum och en ordenlig hall på övervåningen och en liten altan där man kan sitta och fika samt ställa vagnen under tak utomhus.

Fick låna ett rånjärn av Sune (Daniels styvpappa) i helgen. Ska försöka baka rullrån i veckan. Så grymt gott till glass eller syltgrädde. Mums!
Inte konstigt att man inte går ner i vikt :P Ne ingen stress. De kommer. Har ju gått ner 10 kg sen Hugo kom så det känns bra.

Nu ska jag mysa massor med min underbara gullunge som ligger här brevid mig och snuttar på sin napp.

Ha en underbar dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0