Söndag

Då var det åter veckans sista dag.

Gick upp vid 07.00. Då hade Furia (Daniels systers hund) stått och viftat med svansen i väggen i ca 1 timme.

Då vart det frukost sen börja måla blått på väggen.

Lämnade Furia vid 11.30 när vi hade målat klart och resultatet vart jättebra enligt mig Daniel är dock inte helt hundra.

Sen var det dags att åka och handla för att sen åka till svärmor och laga massa mat till matlådor. Det slutade på 17 matlådor med fyra olika rätter. Fyllde ett fack i frysen. Det tog dock inte mer än 1 ½ timme.

När allt detta var klart så åkte vi hem för att fortsätta med väggarna i köket så nu har vi tapetserat en vägg (bilder kommer i morgon) och har en vägg kvar fast med en annan tapet än den vi satte upp nyss.
När väggen var klar kände jag att det var dags att avsluta för dagen och börja slappa inför morgondagens arbete så då var det dags att hoppa in i duschen och nu sitter jag här nyduschad och med fötterna i ett massagefotbad och vilar. Superskönt!

Lillen i magen ligger och sparkar för fullt och tycker att mamma sitter alldelles för stilla så han/hon inte blir vaggad men bad luck mamma tänker vila nu. Så det så!
 
Det är väl ungefär vad som har hänt idag.

Måste avsluta med att säga vad min byracka till hund lyckades med igår.
Vi släppte ut honom som vanligt innan vi skulle åka och hämta Furia och så hör vi att han börjar morra,
Daniel går ut och ser att han har bitit ihjäl en igelkott. Med ett enda bett så var den stackarn borta och hade inte en chans. Kollade så att det inte var en digivande hona så vi hade fått leta efter ungar men tur i oturen så var det en hane. Elviz klarade sig tack och lov utan några skador.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback