Snart helg!

Jahapp då var det snart helg igen!

På lördag ska vi på namngivningscermoni hos Daniels kompis som fick en underbar liten kille i april i år. Sen blir det väl att försöka bli klar med så mycket som möjligt i köket då våra bänkskivir kommer senast torsdag nästa vecka. Allt kommer bli såååå snyggt i köket!

Dagarna, veckorna och månaderna flyger förbi helt galet snabbt.
Vi har snart bott i vårt hus i ett helt år. Vi har varit gifta i ca 1 ½ månad och vårt älskade barn har bara ca 10 veckor kvar i magen plus minus 2 veckor helt ofattbart!

Längtar tills renoveringarna är klara här hemma. Kunna laga mat igen och trot eller ej så längtar jag tills den dagen jag får städa övervåningen och bada Elviz. Den tanken känns lite konstig måste jag faktiskt erkänna.

Sista september går jag på mammaledighet, även det känns väldigt konstigt. Men allt med bebisen känns överlag väldigt bra. Är inte direkt orolig för nåt, men det kanske kommer.

Snart är det även dags för vår årliga malmöresa. 28 augusti är det dags. Varje år åker vi till expo syd (reptilmässa). I år åker vi dagen innan mässan till Landskrona för att hälsa på Micke och Agneta. (fd. styvpappa och hans nya). Dom har nyligen flyttat dit från Lund och det är första gången vi ska hälsa på dom sen Micke flyttade ner från Haninge. Det ska bli riktigt kul att träffa dom igen och att se hur dom bor.

Lördagen blir att gå på mässan och titta på massa fina djur. Blir dock inget inköp i år. Vi ska vänta tills vårt djurrum är helt klart.
Söndagen blir vigt till årsmöte i föreningen här hemma. Då ska vi gå igenom hur dom ska laga vägen som går mellan oss och vår granne. Dom har sagt att arbetet med vägen ska dra igång i september vilket betyder att under oktober månad när jag är hemma så kommer dom att hålla på med vår tomt och vägen för att få till ett snyggt och hållbart resultat. Hoppas vi iaf :)

Det var allt för idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0