God Morgon!

Nu sitter man här framför en dator i Landskrona. Vaknade 06.20. Sov ju lite till och från i bilen igår så de är väl inte så konstigt att jag går upp så tidigt trots att vi la oss vid 01.30 igår. vi åkte hemmifrån vid 17.00 och var framme vid 23.00 så det tog en stund.

Idag väntar reptilmässan i Kristianstad. Kolla på massa fiiiiiiiina djur och träffa bästa Patrik!
Vi beräknas åka härifrån ca 09.30 och då ska min lilla kille stanna kvar här med (morfar och mormor) :P
Det kommer gå jättebra. Dom skulle gå till havet en sväng idag så det blir väl typ 3:e kanske 4:e gången han får plaska i havet. Han brukar tycka att det är sådär men kan doppa tassarna lite ibland.

Senare ikväll blir det hemfärd runt 20.00 nånstans. Måste ju hinna hem och sova nån timme innan årsmötet i huset. Vi hade ju möte med 2 styrelsemedlemmar i torsdags angående vår väg och vi kom överrens om ett kvm-pris för den delen av tomten som dom ska åtgärda för att fixa till vägen mellan oss och Fredrik & Christina.

Det beräknades ta ca 3-4 veckor från det att arbetet startar så det håller vi tummarna för. Vill inte koppla Elviz för att han ska gå ut på tomten känns lite fkantigt men han får ju inte störa eller skrämma bort dom som ska arbeta :P

På tal om Elviz är det nog dags för min lilla älsklig att få gå ut nu.

So that´s all for now


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0